Tuinontwerp Dongen

Een mooie tuin begint met een goed plan. Wij maken tuinontwerpen voor elke tuin, groot of klein. Uiteraard wordt hierbij op verschillende zaken gelet, zoals ligging, wensen, budget, enz. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat een tuin groen is. Om van een buitenruimte een tuin te maken heb je planten nodig, struiken en liefst een (passende) boom. Om een levende tuin te krijgen zijn dieren weer belangrijk. Om vogels naar de tuin te lokken, zijn insecten nodig. Maar ook bijvoorbeeld water in de vorm van een vijver of waterelement zal veel leven aantrekken.

Maar misschien is er ook nog behoefte aan meer privacy, of is het uitzicht niet mooi. Hier moeten ook oplossingen voor bedacht worden. En om dit allemaal aan elkaar te kneden is creativiteit nodig. En hier zijn wij goed in! Wij proberen in niet-standaard oplossingen te denken, waardoor elke tuin weer anders is. Hiermee wordt iets bijzonders gecreƫerd..

Als u meer informatie wilt over wat er in uw tuin mogelijk is, dan kunt op het contactformulier uw gegevens achterlaten. Ik neem dan contact met u op om een afspraak te maken.