Achtertuin in Kaatsheuvel

Een achtertuin op het noorden. Hier komt weinig zon aan de kant van het huis. Meerdere plaatsen om te zitten zijn gecreëerd, om zo optimaal te kunnen genieten van de eerste zon in het voorjaar of van de avondzon in de zomer. Over bijna de volle breedte van de tuin is een strakke vijver aangelegd, waarover een op maat gemaakte brug van Cortenstaal is geplaatst. Aansluitend aan de vijver is een vlonder van Douglas planken gemaakt. De vlonder steekt iets over de vijver. De paden zijn gemaakt van waalformaat klinkers, de terrassen van 60×60 tegels (beiden Stone & Style). Een losse beplanting is geplaatst, waarbij bij het huis planten geplaatst zijn die beter tegen schaduw kunnen. Verder van het huis kan de beplanting beter tegen de hete zon die in de zomer in de tuin schijnt. Hoogte is verkregen door het plaatsen van een krentenboom (Amelanchier alnifolia), een sering (Syringa vulgaris spp) en een Judasboom (Cercis canadensis ‘Forest Pansy’)